На Львівщині на хабарі у 5 тисяч доларів викрили голову сільради

31.07.2019 14:43   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 31-го липня, правоохоронці викрили на хабарі у розмірі 5 тисяч доларів голову сільради на Львівщині.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини з посиланням на обласне управління захисту економіки, пише - 032.ua.

Поліція викрила корупційну схему, яку застосовували на земельному аукціоні. Певна «винагорода» визначала, хто стане його переможцем.  

Правоохоронці встановили, що сільський голова вимагав від підприємця хабар в сумі 5 000 доларів США. За це йому гарантувалася перемога у земельному аукціоні та одержання в оренду земельної ділянки площею 5 гектарів.

Під час отримання першої частини хабара у сумі 2 000 доларів посадовця викрили. Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу – тримання під вартою, з альтернативою у якості застави в розмірі 96000 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз