У Стрийському районі жінка захворіла на лептоспіроз через немите яблуко

11.08.2019 11:43   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Це небезпечне захворювання виявили у мешканки сіла Стрийського району, повідомляє - Status Quo з посиланням на ZAXID.NET.

Читайте також

Львів'янин помер від лептоспірозу

У понеділок, 5 серпня, до Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізували 79-річну мешканку Стрийського району, в якої лікарі діагностували лептоспіроз. Стан жінки важкий, повідомила завідувачка діагностичного відділення лікарні Таміла Алексанян.

«Жінку госпіталізували в інфекційну лікарню у понеділок, 5 серпня, після обіду. Вона захворіла два тижні тому, але по допомогу до лікарів не зверталася. Її стан важкий, є ускладнення з боку нирок. Жінка в реанімації», – каже Таміла Алексанян.

Як повідомила в.о. заступника директора львівського обласного лабораторного центру Наталія Лозинська, пацієнтка живе у селі Стрийського району, має дві корови, господарство. Де могла заразитися лептоспірозом, жінка сказати не може. У неї була порізана рука і вона працювала у господарстві, допомагала синові заготовляти сіно. Хвора також розповіла, що їла немиті яблука.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo