У Львові правоохоронці повернули матері зниклу дитину

12.08.2019 13:35   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові оперативники карного розшуку повернули матері зниклу 14-річну дівчину.

Про це повідомили у прес-службі Нацпоції, пише - Гал-інфо.

9 серпня близько 14.00 у Залізничний відділ поліції з заявою про зникнення своєї чотирнадцятирічної племінниці звернулась львів’янка. За її словами, 8 серпня опівдні дівчинка, мешканка одного з сіл Пустомитівського району, пішла гуляти і досі не повернулась. Місцеперебування її невідоме.

Поліцейські негайно оголосили неповнолітню у розшук, до якого були залучені працівники карного розшуку, ювенальної превенції, патрульної поліції та інших підрозділів поліції Львівщини. Інформація про подію була розповсюджена у соціальних мережах, а також за допомогою розсилки СМС-повідомлень мобільним оператором «Київстар».

Проведеними заходами оперативники карного розшуку Залізничного відділу поліції встановили, що розшукувана може перебувати на вулиці Пулюя у Львові, де і виявили її. Дівчинка здорова і неушкоджена, поліцейські передали її матері та провели з ними роз’яснювальну роботу.

Про подію повідомлені також соціальні служби.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо