За виготовлення та носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу, раніше судимому уродженцю Львівщини винесли вирок

15.08.2019 22:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За участі прокурорів Львівської місцевої прокуратури №2 завершено судовий розгляд стосовно 29-річного раніше судимого чоловіка, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбачено ч.2 ст.263 КК України (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу).

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини
Відомим львівським волонтерам влаштували обшук у помешканні

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що зловмисникцьогоріч в травні, відбуваючи покаранння у ДУ «Личаківська виправна колонія №30» у м.Львові за вчинення злочинів, передбачених ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), знайшов на виробничій зоні напильник, із якого саморобним способом виготовив ніж, який зберігав та переносив при собі у шкарпетці.

11 липня, вироком Шевченківського районного суду м.Львова обвинуваченого визнано винним в інкримінованому злочині та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

На підставі ч.1 ст.71 КК України, з врахуванням вироку суду від 21.09.2018 року за ч.3 ст.185 КК України, ч.4 ст.70 КК України, яким вказаного чоловіка засуджено до 5 років 5 місяців позбавлення волі, шляхом часткового приєднання невідбутої частини покарання за попереднім вироком, призначено остаточне покарання у вигляді  5 років та 5 місяців позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews