«Зе!» Команда оголосила конкурс на посади голів РДА у 6 областях. Шукають розумних та цілеспрямованих

20.08.2019 12:29   Джерело: Прикарпаття Online
Опубліковано : Патрік Скеля

Команда Президента України Володимира Зеленського оголосила відкритий конкурс на посади голів районних державних адміністрацій. Нових очільників районів шукають одразу у шести областях.

На посади очільників райдержадміністрацій шукають розумних та цілеспрямованих керівників, мовиться у повідомленні президентської команди, пише - Прикарпаття Online.

Так, через конкурс будуть обрані керівники районів у шести областях: Львівській; Луганській; Закарпатській; Івано-Франківській; Житомирській; Донецькій.

Основним завдання майбутніх переможців конкурсів буде налагодження всіх процесів у підпорядкованих органах, службах та комісіях, а також забезпечення, розвиток і вдосконалення району. Що таке РДА?Районна державна адміністрація – місцевий орган державної виконавчої влади в Україні.

У межах своїх повноважень здійснює виконавчу владу на території району, а також реалізує повноваження, делеговані їй районною радою. Місцеві державні адміністрації є юридичними особами, розташовані відповідно в обласних і районних центрах, містах Києві та Севастополі. В Україні 490 районних адміністрацій в областях, 10 у Києві та 4 у Севастополі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прикарпаття Online