У Львові можуть знести ще три незаконні самобуди

Виконавча служба встигла знести лише один самобуд у Львові.

25.08.2019 08:31   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Рішення щодо знесення трьох незаконних новобудов у Львові набрали законної сили.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР, пише - Твоє місто.

Ідеться про одноповерхову будівлю на вул. Балтійській, 20, самобуд на Уманській, 4 та приведення до попереднього стану будівлі на місці самочинного будівництва на вул. Шевченка, 327.

Забудовник на вул. Балтійській, 20 не отримав містобудівні умови і обмеження, документи на право землекористування, не затвердив проект та не отримав дозвіл на будівельні роботи. Тож ухвалив знести цей будинок.

Забудовник ЖК «Престиж Умань» на вул. Уманська, 4 також не отримав містобудівні умови та обмеження, не розробив проект та не отримав документи, що надають право виконувати роботи. Суд також ухвалив знести цей будинок.

На вул. Шевченка, 327 на території колишнього заводу «Львівхімсільмаш» у 2016 році малазапрацювати сортувальна станція, яку збиралось облаштувати ТОВ «Захід Ресурс Плюс». Утім мешканці Рясного вийшли на протести, аби не допустити по-сусідству нагромадження сміття.

Водночас міська ДАБІ неодноразово перевіряла будівництво об’єкта і у 2017 році виявила низку порушень містобудівного законодавства та документації, після чого звернулася до суду. Ще на початку січня цього року суд повністю задовольнив вимоги ДАБІ та зобов’язав ТОВ «Захід Ресурс Плюс» привести будівлю до попереднього стані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто