Зросла кількість дітей з Червонограду, які отруїлися на відпочинку

31.08.2019 16:25   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні в інфекційних  відділеннях Чевоноградської МЛ та Сокальської ЦРЛ перебуває 8 осіб.

Читайте також

У Львові батьки нагодували дітей отруйними грибами
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей

Про це повідомляє Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України, пише - Status Quo.

На лікування перебувають 8 осіб віком: 14 років - 2, 15 років - 4, 17 років - 1, 19 років – 1. Усім встановлений діагноз «харчова токсикоінфекція, гострий ентероколіт». Стан всіх  хворих середньої важкості.

Госпіталізація хворих проводилася з  28.08 по 30.08. Спільними симптомами захворювання є: скарги на підвищену температуру тіла (37,7оС), блювота.

При зборі епіданамнезу встановлено, що всі захворілі перебували в поїздці (24-27.08.2019 р.), організованій від церкви Сокальського району Львівської області  в м. Яремче Надвірнянського району Івано-Франківської області. Всі потерпілі проживали та харчувалися в приватної особи.

В поїздці перебувало 42 особи, з них 37 дітей, 5 дорослих. Всі діти проживають в Сокальському  районі та м. Червоноград.

Протиепідемічні заходи  тривають.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo