У Львові встановили рекорд із перетягування трамваїв «Електрон»

01.09.2019 15:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У п’ятницю, 23 серпня, на вулиці Чернівецькій у Львові встановили рекорд України з перетягування трамваїв концерну «Електрон».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Спортсмени протягнули одразу три трамваї, вагою 92,2 тонни, що охоплює рухомий склад, вагою 92 тонни (вага рухомого складу та водія), та дві залізні щіпки вагою 200 кг. Спортсмени протягнули трамваї дистанцією в більш ніж 19 метрів за одну хвилину й 45,25 секунди», пише - Щоденний Львів.

«Встановили рекорд атлети «Федерації стронгмену України» – чемпіони та рекордсмени світу Володимир Рекша (Львів) і Сергій Конюшок (Київ). А зафіксував рекорд головний суддя «Федерації стронгмену України» – чемпіон світу Василь Вірастюк, та представник «Національного реєстру рекордів України», – поінформували також у міськраді.

«Попередньо спортсмени планували встановити рекорд, перетягнувши два зчеплені трамваї «Електрон», загальною вагою 65,2 тонни. Складністю було те, що техніка нова й досі її ніхто не тягнув. Цей рекорд вони встановили, однак вирішили також спробувати перетягнути одразу три трамваї, що також завершилося успіхом», – повідомили також у міськраді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів