У Дрогобичі перевірять всі перебудовані квартири на перших поверхах

06.09.2019 08:45   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Дрогобичі перевірять всі реконструйовані під нежитлові приміщення квартири на перших поверхах на відповідність державним будівельним нормам і стандартам.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької міської ради, пише - WestNews.info.

Таке доручення відділу ДАБК під час щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста дав Тарас Кучма у понеділок, 2 вересня.

Міський голова зазначив, що таку перевірку необхідно здійснити з метою запобігання катастрофічних наслідків, спричинених самочинним втручанням власниками та користувачами приміщень у несучі та огороджувальні конструкції житлових багатоквартирних будинків.

Разом з тим Тарас Кучма доручив відповідним структурним підрозділам розробити проект рішення про заборону видачі містобудівних умов та обмежень для реконструкції приміщень на перших поверхах багатоквартирних житлових будинків.

Нагадаємо, що 28 серпня о 02:46 до рятувальників надійшло повідомлення, що в у м. Дрогобич на вул. Грушевського, 101, відбулось руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх у чотириповерховому житловому будинку (причина встановлюється). 

Загалом у ході пошуково-рятувальних робіт силами ДСНС врятовано 7 осіб, у тому числі 5 дітей.

Виявлено тіла 8 осіб, смерть яких настала одразу під час завалу. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info