У Львові судитимуть службовця-хабарника

22.09.2019 15:39   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Червоноградська прокуратура скерувала до суду справу стосовно службовця-хабарника.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

За процесуальним керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно державного виконавця одного із територіальних відділів державної виконавчої служби, що підозрювався у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе, за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди).

Встановлено, що на початку травня цього року вказана особа висунула набувачу майна вимогу надати 500 доларів США за зняття обтяження з відповідного майна. Надалі зловмисник у власному службовому кабінеті одержав 13 500 грн неправомірної вигоди та був затриманий.

Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та відсторонено від посади. 30.08.2019 обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Жовківського районного суду для розгляду по суті. За вчинене обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo