Чоловік під час сварки вбив тестя та поранив колишню дружину

25.09.2019 22:29   Джерело: Gazeta.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові 36-річний чоловік під час побутового конфлікту завдав смертельні ушкодження тестю і важко поранив колишню співмешканку.

«Львів'янин під час побутового конфлікту заподіяв колишній співмешканці, 31-річній місцевій мешканці, множинні колоті рани грудної клітки та спини. Потерпів і 4-річний син жінки, у якого медики діагностували струс головного мозку та забій м'яких тканин голови, пише - Gazeta.ua.

Також тяжкі тілесні ушкодження отримав її батько, 68-річний житель Львова. Його зловмисник кілька разів вдарив молотком по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та множинні переломи склепіння черепа. Чоловік помер у лікарні», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Gazeta.ua