На Львівщині судять крадія сусідських інструментів

27.09.2019 18:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Золочівська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 51-річного жителя Золочівського району, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в четвер, 26 вересня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «51-річний житель Золочівського району незаконно проник на територію чужого господарства та викрав у сусіда металеві вироби та інструменти вартістю тисячу гривень. Їх він одразу ж хотів продати своєму знайомому, проте той засумнівався у законності їх походження та разом зі сусідами викликав поліцію».

«Зловмисник розкаявся у скоєному та уклав угоду з прокурором про визнання винуватості. Його дії кваліфіковано за частиною 2 статті 15 та частиною 3 статті 185 (закінчений замах на крадіжку з проникненням в інше приміщення) Кримінального кодексу України. Тепер за вчинене лиходію загрожує до шести років позбавлення волі», – поінформували також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів