Серця немає: на Львівщині судитимуть сестер-прикордонниць, які вбили немовля

Сестер-убивць посадять на п'ятнадцять років за вбивство новонародженої дитини.

02.10.2019 08:37   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У прес-службі Державного бюро розслідувань повідомили, що двом сестрам, які служать у Львівському прикордонному загоні Західного територіального управління Державної прикордонної служби України, оголошено підозру у вбивстві немовляти. Зараз жінок тримають під вартою., пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Як стало відомо, пологи однієї з сестер пройщли вдома. Жінка після народження дитини не стала перев'язувати пуповину немовляти та ударом по голові спричинила новонародженій дівчинці черепно-мозкову травму. Після чого передала дитину сестрі, яка засунула ще живе дитя до поліетиленового пакету та закопала неподалік будинку.

Правоохоронці Львівщини вже повідомили про підозру за п. 2, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального Кодексу України. До суду подали клопотання про застосування щодо підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Вбивцям новонародженої дитини загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA