У Львові взяли під варту підозрюваного у вбивстві

06.10.2019 16:44   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд обрав міру запобіжного заходу для 33-річного чоловіка, котрому правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

Про це розповіли в середу, 2 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували: «27 вересня до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його 82-річний товариш, котрий мешкає в одному з будинків на вулиці Ярослава Мудрого у Львові тривалий час не відповідає на телефонні дзвінки та не виходить на зв'язок. За вказаною у повідомленні адресою виїжджала слідчо-оперативна група та працівники інших служб».

«У квартирі виявили тіло господаря без ознак життя й зі слідами насильницької смерті – чисельними травмами голови. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка  передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку Головного управління поліції Львівщини спільно з працівниками Галицького відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 33-річний мешканець Львова, знайомий вбитого. 18 вересня між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість наніс власнику помешкання кілька ударів молотком по голові, що призвело до смерті», –розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції Львівщини Тарас Сабанюк.

«Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні цього злочину – суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на шістдесят діб. Досудове розслідування триває», – поінформували також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів