У Львові зростуть тарифи на тепло та гарячу воду

06.10.2019 19:54   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

«Залізничнетеплоенерго» повідомило про проведення відкритих обговорень нових тарифів на тепло та гарячу воду, пише - Status Quo.

Львівське комунальне підприємство «Залізничнетеплоенерго» повідомляє, що 9 жовтня 2019 року о 09.00 у приміщенні за адресою: м. Львів, вул. С. Петлюри, 4а (зал "Світлиця", 1-й поверх) відбудеться відкрите обговорення питань щодо встановлення нових тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, для всіх категорій споживачів.

Планується, що тарифи на послуги з централізованого опалення для населення усереднено зростуть на 25,3%, на постачання гарячої води для потреб населення зростуть на 25,7%, для бюджетних споживачів – на 16,2%, для інших споживачів – на 17,6%, для релігійних організацій – на 61,0%.

Обґрунтування розташовані в розділі «Тарифи та послуги» на сайті ЛКП «Залізничнетеплоенерго». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo