Мощі апостола Андрія Первозванного будуть виставлені у львівському храмі

12.10.2019 08:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

20 жовтня до храму Ікони Пресвятої Богородиці «Всецариці» Православної церкви України на вулиці Пилипа Орлика, 1 привезуть частинку мощей святого апостола Андрія Первозванного, які перебуватимуть там до 27 жовтня, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в п’ятницю, 11 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Упродовж тижня двері храму будуть відчинені щодня з 9.00 до 19.00-20.00. Після Львова мощі доправлять до інших парафій».

Настоятель храму, отець Володимир Бачинський, зазначив: «Мощовик має вигляд срібної стопи, у якій вміщено фрагменти мощей святого апостола Андрія. Святий Андрій Первозванний – перший учень, покликаний на апостольське служіння Христу. Саме апостол Андрій є основоположником української Церкви».

«І ось з 20 жовтня, з 9-ї години ранку, мощі будуть виставлені до поклоніння. Божественна Літургія розпочнеться о 9.00, об 11.00 буде друга Божественна Літургія. О 18.00 цього дня буде служитися Акафіст Андрію Первозванному. Це реліквії з Греції, де власне і знаходяться мощі Андрія Первозванного. Однак цей мощовик весь час перебуватиме в Україні», – розповів також отець Володимир Бачинський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів