У Львові в трамваї чоловіка вдарили ножем в груди

14.10.2019 18:28   Джерело: УНН
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові чоловік отримав ножове поранення в груди в трамваї, намагаючись захистити дівчину від грабіжників. Про це повідомила начальник відділу комунікації ГУНП у Львівській області Світлана Добровольська на своїй сторінці у Facebook, передає - УНН.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Добровольська повідомляє, що 13 жовтня, о 17:55 до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом "проникаюче поранення грудної клітини зліва" госпіталізований 45-річний львів’янин.

"Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками "Кінотеатр Довженка" - "Верхній Шувар" у період між 16:10 – 16:30. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм — тоді один зі зловмисників завдав йому удару ножем у груди", - написала Добровольська.

За її словами, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України

Також, поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН