На Львівщині збудують найдовший міст на заході України

26.10.2019 13:44   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині ремонтують мостові переходи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

Про це повідомили в четвер, 24 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Зокрема, розпочато капітальний ремонт мостового переходу на автомобільній дорозі О140406 «Східниця – Верхнє Синьовидне у селі Крушельниця в Сколівському районі», пише - Щоденний Львів.

Директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло наголосив: «Сьогодні оглядали проведення підготовчих земляних робіт найдовшого у Західній Україні мосту на дорогах загального користування місцевого значення в селі Крушельниця на Сколівщині. Перехід вартістю 65 мільйонів гривень збудують до кінця 2020 року».

«Роботи виконує ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за рахунок коштів державного дорожнього фонду. Цього року планується проведення підготовчих робіт, влаштування земляного полотна, берегоукріплюючі роботи на лівобережній дамбі та сполучення моста із насипом підходів», – поінформували також в облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів