На Львівщині заарештували обвинуваченого у вбивстві напідпитку

31.10.2019 19:36   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці оголосили 31-річному червоноградцю підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в середу, 30 жовтня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Злочин вчинено 16 жовтня в приміщенні квартири у місті Соснівка на Сокальщині. Чоловік напідпитку вступив у словесний конфлікт із 46-річним знайомим, теж місцевим мешканцем. Під час сварки зловмисник скористався ножем, завдавши ним три удари потерпілому у живіт, від яких той помер».

«Червоноградським міським судом Львівської області, за участі прокурорів місцевої прокуратури, до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На даний час у вказаному кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії та судові експертизи. Санкція інкримінованої статті передбачає до 15 років позбавлення волі», – поінформували також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів