Львів’янин підклав під «БМВ» вибуховий пристрій

02.11.2019 19:49   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці затримали на перетині Львівської та Тернопільської областей львів’янина, який підклав під «БМВ» вибуховий пристрій, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що затриманий підклав 15 травня на вулиці Трускавецькій у Львові саморобний вибуховий пристрій під авто «БМВ Х6», за кермом якого перебував львівський бізнесмен. Однак той після вибуху залишився живим.

«У результаті скоординованої роботи правоохоронних органів злочин вдалось розкрити та здобути достатньо доказів причетності 49-річного львів’янина. 29 жовтня 2019 року, при спробі вручити повідомлення про підозру йому вдалось утекти», – поінформували також у прокуратурі.

«Проте, правоохоронці виявили його на перетині Львівської та Тернопільської областей, де й оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15 та пунктом 5 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб)», – повідомили також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів