У Львові судили групу сутенерів

03.11.2019 19:36   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові судили сутенерів, які організували у місті бордель.

Читайте також

У львівському аеропорту затримано мешканця Одеси, який віз двох волинянок в Туреччину задля сексуальної експлуатації

Галицький районний суд м.Львова звільнив їх від відбування покарання. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Як зазначається у матеріалах справи, четверо людей (в тому числі жінка) у червні – листопаді 2018 року організували у Львові бордель. Вони зняли приміщення, де тимчасово поселили повій, які там же й надавали інтимні послуги, або виїжджали до клієнта. За свої послуги жінки брали від 1200 до 1600 гривень за одну годину. Вказані кошти розподілялись наступним чином: половину суми отримувала повія, решта ділили між собою учасники групи. Крім того, один з співорганізаторів додатково отримував гроші за роботу «таксиста».

Слід зазначити, що троє з учасників злочинної групи мали малолітніх дітей, зокрема жінка – 2014 та 2019 років народження

11 жовтня Галицький  районний суд м.Львова засудив трьох з них до 5 років позбавлення волі, четвертого – до 3 років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування призначенного покарання із випробуванням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo