На Львівщині натрапили на схрон з автоматом АК-47 та боєприпасами

04.11.2019 22:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Служби безпеки України виявили місця незаконного зберігання арсеналів зброї, боєприпасів та вибухівки.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

Про це повідомили в четвер, 31 жовтня, в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли: «У Бориславі зі схрону, облаштованого в нежитловій будівлі, правоохоронці вилучили 400-грамову тротилову шашку, автомат АК-47, чотири гранати РГД-5 та Ф-1 із запалами до них. Схованка була облаштована поблизу нафтових свердловин. Зброя і боєприпаси були запаковані у мішки та сховані між бетонними плитами», пише - Щоденний Львів.

«У межах кримінального провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення джерел походження засобів ураження та осіб, причетних до облаштування схронів. Заходи з протидії незаконному обігу зброї проводились спільно з Національною поліцією під процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури», – поінформували також в обласному управлінні СБУ та опублікували фоторепортаж зі схрону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів