У Львові введуть нові способи оплати за паркування

10.11.2019 11:53   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

ЛКП «Львівавтодор» напрацьовує нові способи оплати за паркування. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

ЛКП «Львівавтодор», як найбільший оператор паркування транспортних засобів у місті Львові, з метою збільшення кількості способів оплати за послуги паркування, уклало договір з компанією EasyPay. Найближчим часом на паркувальних майданчиках буде встановлено термінали оплати цієї компанії.

Станом на сьогодні, на паркувальних майданчиках, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор», водії можуть розрахуватись за паркування готівкою (за допомогою паркувального автомату на відкритих майданчиках чи у касирів на виїзді зі закритих зон паркування), банківською карткою, СМС-повідомленням, QR-кодом, а також послугою «мобільне паркування", — через мобільний додаток UNIP та мобільний додаток Privat24.

ЛКП «Львівавтодор» додатково пропонує користувачам паркувальних майданчиків паперові місячні, квартальні та піврічні абонементи на послуги паркування у розрізі паркувальних зон.

«Наше підприємство забезпечує для мешканців 1-ої та 2-ої зони паркування паперові місячні, квартальні та піврічні абонементи, — розповідає в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова. — Але в планах підприємства впровадження найближчим часом абонементів на паркування в електронному вигляді. Ми вже розглядаємо пропозиції від двох компаній".

Також ЛКП «Львівавтодор», з метою збільшення кількості способів оплати за послуги паркування, уклало договір з компанією «EasyPay». Найближчим часом на паркувальних майданчиках буде встановлено термінали оплати цієї компанії.

«Ми тісно працюємо з інспекторами управління безпеки міста ЛМР, які здійснюють контроль за сплатою користування паркомайданчиком, — наголошує Оксана Єстеферова. — А через систему АСКОП маємо можливість в онлайн-режимі контролювати оплату послуг та здійснювати фіксацію в режимі фотозйомки або відеозапису».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo