Дві фірми на Львівщині намагалися нагріти руки на освітянах

10.11.2019 18:45   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Антимонопольний комітет оштрафував дві фірми на Львівщині, які намагалися просунути свій товар підчас торгів на закупівлю обладнання для Трускавецького відділу освіти.

Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала ТОВ «Веско» на 31 тис. грн. та ФОП Мазурчак І.С. на 31 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що стосуються спотворення результатів торгів, пише - Status Quo.

Відділення довело, що ТОВ «Веско» та ФОП Мазурчак І.С. вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів у закупівлі «Телевізійне й аудіовізуальне обладнання», замовником якої був відділ освіти Трускавецької міської ради.

Висновки відділення підтверджуються, зокрема: синхронністю дій у часі; завантаженням пропозицій з однієї IP-адреси; зазначенням однакових номерів телефонів; завантаженням документів однакових за змістом, стилістичним оформленням; послідовністю завантаження та зберігання документів з однаковою назвою файлів; формуванням ціни ФОП Мазурчака І.С., як технічного кандидата; поданням податкової звітності з однакового Е-Mai та однакових IP-адрес, пов’язаністю родинними стосунками; спільністю інтересів Відповідачів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo