Уночі львівські патрульні оперативно затримали 34-річного псевдомінера

12.11.2019 10:47   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У ніч на неділю, 10 листопада, львівські патрульні затримали львів’янина, який завідомо неправдиво повідомив про закладену на вул. Сахарова вибухівку.

Читайте також

122 мм артснаряд виявили на вулиці Вернадського у Львові
У Києві зі сміттєвого бака дістали голу «бомбу» (Відео)

Як повідомила 032.ua речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, цей випадок трапився близько 02:00. До поліції з таксофону зателефонував чоловік та заявив: «На вулиці Сахарова через кілька хвилин вибухне бомба», пише - 032.ua.

Завдяки камерам спостереження, встановленим біля таксофону, з якого дзвонив чоловік, працівники Ситуаційного центру отримали його фото. Орієнтування передали екіпажу 4-го батальйону.

Інспектори почали обстежувати прилеглі території і на вул. Коперника виявили чоловіка, схожого на того, який перебував в орієнтуванні. Ним виявився 34-річний львів’янин.

Його зупинили і пояснили причину. Чоловік не заперечував свого вчинку і зізнався, що здійснив дзвінок. Проте уже у Галицькому відділку поліції, куди його супроводили патрульні, почав себе агресивно поводити, ламати майно та дебоширити. На зауваження порушник не реагував, тому на нього одягнули кайданки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua