У Новому Роздолі пообіцяли впоратися з кризою

18.11.2019 15:26   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Виконувач обов’язків міського голови Нового Роздолу Ірина Кравець пообіцяла, що теплопостачання з’явиться у ньому на вихідних, а проблему з електропостачанням вирішать до кінця доби.

Ірина Кравець повідомила: «Теплопостачання у місті на даний момент відсутнє. 15 листопада АРМА прийняло рішення про зміну управителя Новороздільської ТЕЦ. Від 15 листопада тепломережі наші обслуговує та постачанням тепла буде займатися дочірня компанія «Нафтогазу» – «Нафтогаз Тепло». Відповідно, маємо надію, що найближчим часом буде запущено воду в мережі, вони обіцяли, що сьогодні почнуться роботи зі запуску води, після цього будуть проведенні гідровипробування і, в ліпшому випадку, за відсутністю серйозних поривів та аварій, у вихідні будемо чекати тепло в будинках і комунальних установах», пише - Щоденний Львів.

Чиновниця запевнила, що наразі проблем з водопостачанням у місті немає, а електроенергія відсутня через те, що стара трансформаторна підстанція не витримує нових навантажень. Ірина Кравець розповіла також : «З водопостачанням на даний момент проблем немає. З електрикою сталася поломка на одній із трансформаторних підстанцій і кілька багатоквартирних будинків в суботу залишилися без освітлення. Електрики о 8.00 в неділю почали ремонтувати трансформаторну підстанцію, десь о 11-й поломку було усунено, але знову почалися перепади напруги, і керівництво ТЕЦ прийняло рішення, щоб ті будинки, які обслуговуються цією підстанцією підключалися за чергою. Частина будинків чотири години немає електрики, частина має. І так ми протягнули вже добу».

Виконувач обов’язків міського голови зазначила: «Сьогодні до кінця дня планується вирішити проблему з електропостачанням у місті, яке відсутнє у декількох багатоповерхових будинках. Там вже ремонтувати не вийде, на таку кількість споживання, яка зараз є: люди гріються обігрівачами, люди поставили бойлери — трансформаторна не тягне. Тому сьогодні керівник «Нафтогазу» наш міський, розпочали нараду з цього приводу і розкажуть, чи вони своїми силами привезуть нову трансформаторну підстанцію чи треба місту долучатися своїм резервним фондом. Будемо вирішувати ці питання найближчими годинами. Щоб до кінця дня виправити ситуацію».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів