Політолог: Зеленський більше не має права бути головнокомандувачем

21.11.2019 12:51   Джерело: Думка
Опубліковано : Новини Львівщини

Пройшла доба від смерті комбрига 128… Нічого не писав, не критикував – чекав, як Верховний Головнокомандуючий зреагує на цю трагедію. Варіанти були – повідомлення на офіційному сайті. Пост. Відео. Звернення. Інстаграм. Реакції – НОЛЬ.

Про це у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран, пише - «Думка».

«Ще раз, в країні війна, гине командир бригади. Верховний Головнокомандуючий не реагує. Не висловлює співчуття рідним. Не називає імені ворога (Росії), який винен за смерть Героя.

Це не просто ганьба і не достойна поведінка. Це втрата довіри та поваги серед солдат і суспільства… Для мене ЗЕ, як Головнокомандуючий, помер, не народившись… А Герою – Вічна пам’ять і Слава…», – написав Віктор Таран.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що посли Франції, Німеччини, Великої Британії та США висловили співчуття з приводу смерті командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова.

«Він супроводжував нас 7 листопада у Петровському під час розведення. Полковник Коростельов і всі, хто віддав своє життя на захист суверенітету та територіальної цілісності України, ніколи не будуть забуті», – написав посол.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Думка