Дівчина з обкладинки Playboy знялася у кліпі львівських музикантів (Відео)

24.11.2019 19:40   Джерело: ЛМН
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівський гурт «Navigator» презентував кліп на пісню «На тебе». Його режисер – Влад Разіховський, відомий роботами для гурту «Друга Ріка», МЕРІ, Loboda, Наталі Могилевської, пише - ЛМН.

Читайте також

Віктор Павлік осідлав залізного коня та зняв маму і онука у новому кліпі (Відео, Фото)
Тернопільські «ВІПи» створили гурт та записали кліп, який «порвав» Мережу (Відео)

Головну жіночу роль у кліпі зіграла модель з обкладинки Playboy Адель Вакула. Це найсексуальніша дівчина 2018 року за версією цього видання. Її параметри – 87-61-90. При зрості 175 см красуня важить 54 кг.

«Пісня «На Тебе» про стосунки, про постійну негласну боротьбу характерів у них, – каже фронтмен гурту Navigator Орест Прус. – І вже тоді, коли нема ні сил, ні можливості, ні розуміння, коли вже навіть сідає внутрішня батарейка терпіння, починаєш розуміти, що от-от і точка неповернення буде пройдена – негайно треба починати зворотній процес, підживлювати почуття всіма можливими способами».

Зйомки відбувались у передмісті  Києва. Погодні умови видались досить складні.

«Було холодно, періодично падав дощ та здіймався сильний вітер. Деякі кадри знімали, вже коли зовсім стемніло, – кажуть музиканти. – Та це не завадило нам досягти своєї мети. Вважаємо, створили направду якісний продукт».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЛМН