У Львові наздогнали злодіїв, які вдерлися в крамницю

04.12.2019 18:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

2 грудня на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Львівській області надійшов сигнал тривоги з крамниці на вулиці Стрийській у Львові.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Про це повідомили у вівторок, 3 грудня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що на об’єкт негайно скерували групу реагування. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські охорони виявили двох чоловіків, які намагалися втекти, пише - Щоденний Львів.

Правоохоронці наздогнали зловмисників та затримали. Ними виявилися місцеві жителі віком 34 та 42 роки, старший з яких – раніше судимий.
На місці події працювала слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції, яка з’ясувала, що зловмисники проникли в магазин через вхідні двері, пошкодивши замок.

Слідчі повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Зловмисників затримано.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews