У Новому Роздолі чергова аварія залишила без тепла школу і житлові будинки

16.12.2019 08:33   Джерело: «Четверта студія»
Опубліковано : Патрік Скеля

У місті Новий Розділ на Львівщині, внаслідок прориву на теплотрасі 14 грудня без  теплоносія залишилися дитячий садок, школа та жителі  34 будинків на п’яти вулицях міста.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, пише - «Четверта студія».

Як зазначається, 14 грудня о 13:47,  надійшло повідомлення, що в м. Новий Розділ по вул. Шевченка, 34 на магістральній теплотрасі діаметром 500 мм виявлено витік теплоносія.

О 15:35, було відключено два теплових пункти та припинено подачу теплоносія на 5 вулиць: О.Довженка, Т.Шевченка, С.Бандери, Л.Українки, В.Стуса, на яких знаходяться 34 житлових будинки, 1 загальноосвітня школа №5 та 1 дошкільний навчальний заклад №8 (на час відключення навчальний процес не проводився).

Для відновлювальних робіт залучено аварійну бригаду Новороздільської ТЕЦ. О 16.50, було запущено роботу ТП та частково відновлено подачу теплоносія до будинків.

«Станом на 06:00 год. 15 грудня через пошкодження на магістральній теплотрасі без теплопостачання залишається 9 п’ятиповерхових житлових будинків на проспекті Т.Шевченка та 1 загальноосвітня середня школа №5», – зазначається у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Четверта студія»