Львів’янка Юлія Главко заробляє на ялинкових прикрасах (Фото)

27.12.2019 00:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Антон Веселий

В період новорічних свят люди готові витрачати значно більше грошей. Попит на різдвяне начиння та подарунки для рідних у цей час різко зростає. У виграші ті, які займаються рукоділлям. Як заробити на різдвяних подарунках знають майстрині.

Юлія Главко зі Львова заробляє на ялинкових прикрасах. Шити їх почала позаторік. Тепер має постійних клієнтів.

– Шити почала, коли пішла в декрет, – розповідає Юлія Главко.  – Повкладаю синів спати, а сама за голку з ниткою. Перший виріб  – розвиваюча ялинка. Її пошила з фетру і прикрасила саморобними фетровими іграшками. Знайомі побачили, замовили і  так пішло... Не знаю чи сильно заробляю, але так як нитки маю здавна, холофайбером поділилися зі мною, бісером також, тому витрачаю небагато коштів,  фетр шукаю акційний. Відтак ціна моїх іграшок це вартість самої праці і деяких матеріалів.

Іграшки продає по 35-45 гривень, прикраси пересилає покупцям поштою. За рік на новорічних прикрасах Юлі Главко вдається заробити близько 5-7 тисяч гривень.

 – Іграшки шию рухомі і нерухомі, є ті, що дзвенять і безшумні, двосторонні і односторонні, на дотик  – різні, –  каже Юлія.  – Вони багатофункціональні, бо на новорічні і різдвяні свята їх можна повісити на ялинку, а цілий рік використовувати як брелок до сумки, ключів чи мобільного телефону. Перед Цього року усі заморочилися на поросятах, бо у 2019-му матимемо рік Поросяти.

Галина Кіт





Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews