У Львові 4 людини отруїлись чадним газом

Обставини події встановлюють.

29.12.2019 15:25   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

23 грудня, близько 18:11 год у львівській квартирі на вул. Золота, 7 (Шевченківський район) отруїлися, ймовірно чадним газом, четверо осіб. Із них двоє — діти. Про це повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Читайте також

У Червонограді мало не вчаділо троє людей

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Четверта Студія.

Зокрема:
— чоловіка 1986 року народження госпіталізовано в стані легкого ступеня важкості в Обласну клінічну лікарню (14% карбоксигемоглобіну);

— жінку 1991 року народження госпіталізовано в стані легкого ступеня важкості в Обласну клінічну лікарню (8% карбоксигемоглобіну);

— дитину 2014 року народження госпіталізовано в стані середнього ступеня важкості у Львівську міську дитячу клінічну лікарню;

— дитину 2016 року народження госпіталізовано в стані середнього ступеня важкості у Львівську міську дитячу клінічну лікарню.

Зазначимо, що квартира обладнана газовою колонкою та ПГ-4. Аварійна бригада «Львівгаз» тимчасово припинила подачу газопостачання до квартири.

Львівська міська рада вкотре закликає мешканців дотримуватись правил безпеки користування газовим та пічним опаленням, й не легковажити своїм здоров’ям та життям.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія