У Львові пенсіонерам та пільговикам у 2020 році пільги на проїзд не скасують

01.01.2020 15:40   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

За словами Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, у Львові пенсіонери і всі особи пільгових категорій, які визначені законодавством України, їздять безкоштовно у громадському транспорті Львова.

Жодних рішень про скасування чи обмеження права пільгового проїзду місто не приймало, тому у 2020 році це право за пільговиками залишається, повідомили в пресслужбі ЛМР, пише - WestNews.info.

«У місті Львові пенсіонери і всі пільгові категорії їздять безкоштовно в громадському транспорті. Жодного рішення скасовувати ці пільги, чи обмежити час їх дії, місто не приймало. Тому всі особи пільгових категорії, які мають право на безкоштовний проїзд згідно з чинним законодавством України, продовжуватимуть користуватися правом пільгового проїзду у 2020 році», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Також сьогодні під час засідання виконавчого комітету міський голова Львова наголосив, що пенсіонери і всі пільговики продовжуватимуть їздили безкоштовно в громадському транспорті Львова, і цієї політики місто змінювати не буде.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info