У Львові чоловік зі зброєю пограбував пенсіонерку

Затримали озброєного грабіжника.

01.01.2020 19:23   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Грабіжник тягнув 73-річну львів'янку з вулиці Купчинського до вулиці Сосюри.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

Про це повідомили у вівторок, 17 грудня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли, що сьогодні близько шостої години ранку на лінію 102 надійшов виклик про розбійний напад на вулиці Купчинського. Заявниця повідомила, що кілька хвилин до звернення худорлявий чоловік орієнтовно 25-ти років погрожував пістолетом та вимагав гроші, пише - Щоденний Львів.

За її словами, грабіжник тягнув її із вулиці Купчинського до вулиці Варшавської, а тоді – вниз вулицею Сосюри. Нападника налякав автомобіль, тому заяниці вдалося втекти.

Він заволодів 153 гривнями 73-річної львів'янки. Екіпажі Шевченківського району отримали орієнтування і не гаючи ні хвилини вирушили на пошуки.
патрульні виявили о 6.15 на вулиці Масарика схожу особу чоловічої статі. При поверхневій перевірці у нього виявили предмет схожий на пістолет.

Чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння і агресивно поводився. Потерпіла згодом упізнала його.
Чоловік відмовився називатися і документів при ньому не було. На місці працювали слідчі Шевченківського відділу поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів