У львівській ветклініці карантин до 14 січня

03.01.2020 17:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У комунальному підприємстві «Лев» і Першій комунальній ветеринарній клініці розпочався щорічний карантин, який триватиме до 14 січня, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у Львівській міськраді. Директорка комунального підприємства «Лев» Оксана Кошак розповіла: «2019 року підприємство прийняло 1300 безпритульних та понад 5500 домашніх тварин з різноманітними захворюваннями. Питання чистоти, стерильності та безпеки наших пацієнтів є одним з пріоритетів ЛКП «Лев». Лише за умови повної відсутності тварин підприємство може провести якісне знезараження усіх приміщень, транспорту та території підприємства надпотужними дезінфекційними засобами.

«Завдяки карантинним заходам та обов'язковій комплексній вакцинації практично зведено до нуля рівень інфекційних захворювань серед безпритульних собак нашого міста. З 1 до 14 січня підприємство не прийматиме господарських тварин», – поінформувала також Оксана Кошак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews