Львівські патрульні затримали п’яного водія, який не міг стояти і відкрити очі

07.01.2020 21:28   Джерело: Діло
Опубліковано : Патрік Скеля
Поліція зафіксувала абсолютний антирекорд вмісту алкоголю в крові порушника - 4,4 проміле.

Читайте також

П’яний водій без прав, їхав трасою Київ-Чоп заднім ходом

«Маємо цьогорічного антирекордсмена з величини проміле, – повідомляє Патрульна поліція Львівської області. Вчора в 11 годині ранку у населеному пункті Солонка на трасі Київ-Чоп водій, що рухався позаду автомобіля Fiat Doblo помітив, що той маневрує дивно дорогою і підстав для цього, тобто, вибоїн чи ще якихось перешкод, нема. Небайдужий громадянин вирішив відзняти небезпечні викрутаси і ці кадри, що ви переглядаєте на відео з села Зубра, що біля Львова. Невідомий водій постійно виїжджав на зустрічну або їхав по середині, при наближені зустрічних автомобілів практично зупинявся. Чоловік зателефонував в поліцію і передав в орієнтування цей транспортний засіб».

Один із екіпажів з’ясувавши, що водій живе на вулиці Зубрівській, вирішив пошуки почати звідти і рухатися йому на зустріч. Тим часом водій, що рухався позаду заблокував порушника і підбіг до поліції охорони аби ті не дали останньому втекти. Чоловікові бракувало не багато аби доїхати до дому.

Виявилося, що 43-річний водій не те, що стояти нормально не міг, а й очі ледь відкривав. Патрульні перевірили його на стан сп’яніння і були вражені результатом – 4,41 проміле.

«На порушника винесли постанову за порушення правил дорожнього руху і склали протокол за керування в нетверезому стані. Ми дякуємо заявнику за пильність та небайдужість!» – зазначають у поліції. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло