Львівський Новинар

Львівський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Opel проведе повну електрифікацію до 2024 року

25.01.2020 16:20   Джерело: LvNews
Автор : Львівський Новинар

Концерн Opel планує провести повну електрифікацію модельного ряду до 2024 року. Про це розповів представник компанії Юрген Клопп на Міжнародному автосалоні IAA в місті Франкфурт. Фахівці Avtopro.ua, провідного онлайн-майданчика з продажу та покупок автозапчастин, з'ясували, які новинки вже анонсував Opel, а також чого очікувати від німецького автовиробника в найближчі роки.

null

 

Зустрічайте, електрична Corsa-e

Юрген Клопп - це головний посол бренду Opel, який брав участь в численних кампаніях, розповідаючи автолюбителям і дилерам про новинки та плани розвитку концерну. Разом з Клоппом на минулому IAA виступав Тобіас Губіц, директор по маркетингу Opel. За словами Клоппа і Губіца, електрифікація транспорту почнеться з моделі Opel Corsa-e. Були повністю розкриті характеристики прийдешньої новинки. Ось що варто відзначити:

- Автомобіль оснащений 134-сильним електричним мотором;

- Розгін до 100 км / год буде здійснюватися за 8.1 секунд;

- Ємність батарей складе 50 кВт * год, а запас ходу 330 км (цикл WLTP);

- Зі зручностей: безключовий доступ, клімат-контроль, мультимедійна система з 7-дюймовим дисплеєм, що підтримує Android Auto та Apple CarPlay.

Як запевняють представники Opel, нова Corsa-e, запланована на весну-літо 2020 року, стане ідеальним міським транспортом. Запасу енергії повинно вистачати приблизно на тиждень поїздок. Оголошена вартість авто становить 29 900 євро. З урахуванням, що Corsa-e вважається електромобілем з хорошим оснащенням, його можна віднести до середнього сегмента. Експерти Opel будуть стежити за успіхами цієї моделі, в разі необхідності керівництво змінить плани просування електромобілів на ринок.

Плани щодо електрифікації

Як запевняє Юрген Клопп, у 2020 році Opel потішить автолюбителів не тільки моделлю Corsa-e. На ринок гібридного транспорту вийде Grandland X Hydrid4. Також кілька цікавих новинок заплановано на 2021 рік, в число яких входять Combo Life, Cargo й Zafira Life. У концерні вважають, що з просуванням цих автомобілів на європейські ринки не буде проблем. Наприклад, деякі запчастини на Опель електричних і неелектричних версій будуть взаємозамінні, що здешевить обслуговування, спростить виробництво деталей та дозволить дилерським мережам працювати у звичному режимі.

Часткову електрифікацію транспорту німецький Opel почав ще у 2012 році з гібридного Opel Ampera. На європейському конкурсі автотранспорту дана модель завоювала звання «Автомобіль року». Концерн не тільки планував подальше освоєння ринку гібридів і електричних автомобілів, але й анонсував плани з електрифікації всього модельного ряду. Поки достовірно відомо лише про плани Opel до 2021 року, про наступні новинки концерну інформація буде поширюватися поступово.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews