Лучники зі Львова здобули медалі чемпіонату України

01.02.2020 13:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Харкові триває чемпіонат України зі стрільби з лука серед дорослих спортсменів та юніорів 2000 року народження й молодших.

Про це повідомили в п’ятницю, 31 січня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що після напружених кількох днів кваліфікаційних змагань, сьогодні відбулись фінали особистих змагань серед всіх категорій. Зокрема, серед жінок не було рівних титулованій представниці Львівщині – Вероніці Марченко, яка підтвердила своє лідерство після кваліфікації та виборола титул чемпіонки України зі стрільби з лука серед жінок в особистому заліку, пише - Щоденний Львів.

Серед чоловіків в особистому заліку срібну нагороду для Львівщини виборов Сергій Макаревич. Бронза серед чоловіків також в активі представника львівської команди – досвідченого лучника Маркіяна Івашко. Золото ж залишилось у представника господарів змагань – Віктора Рубана (Харківська область).

Молодші спортсмени Львівщини, які змагались в категорії юніори, здобули переможний дубль. Серед юніорів перемогу здобув Іван-Павло Мількович, а серед юніорок чемпіонкою України стала юна Черник Дзвенислава, яка також підтвердила своє лідерство після кваліфікації. Срібною призеркою серед юніорок стала також представниця Львівщини – Варвара Ілляш.

Кількома днями раніше розіграли комплекти нагород у стрільбі з блочного лука, де львів'яни також були серед медалістів. В командних змаганнях серед чоловіків збірна Львівської області в складі Сергія Атаманенка, Ярослава Дуліби, Сергія Кушнірука виборола бронзові нагороди.

Срібну нагороду чемпіонату України в особистих змаганнях серед юніорок виборола Ірина Русин, яка також з партнерками по команді Іриною Шмульською та Софією Колос додали до скарбнички Львівщини срібну нагороду в командних змаганнях серед юніорок у стрільбі з блочного лука.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів