У Львові після робочої зміни помер водій «швидкої допомоги»

«Швидка» міста Львова має 60 вакансій водіїв.

10.02.2020 08:46   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

На сторінці спільноти «Сама «швидка» допомога» у ФБ повідомили, що після відпрацювання зміни, «прийшов додому  і помер» водій «швидокої допомоги».

Як пише «Четверта студія» з посиланням на допис у ФБ,  «всього 50+ років. Інсульт. Відпрацював «дику» ніч прийшов додому і помер…»

«Сьогодні помер наш співробітник, добра людина, хороший водій, який пропрацював купу літ на «швидкій», всього 50+ років.інсульт.відпрацював «дику» ніч прийшов додому і помер….

Звичайно, всі там будем, але не в 50! Ніхто не відміняє екологію і генетику, але скажіть, який Геракл довго зможе пропрацювати в нашому режимі. Навіть не в нашому: день/ніч три дома, а графіку водіїв день/ніч дві доби дома.

Тобто, в січні місяці хлопці відкалатили 15 – 16 чергувань по 12 годин? Через день зміна. Кожна зміна це +-10 викликів в день і 15 за ніч! Люди кожну другу ніч не те що не сплять! З машини не вилазять.З боєм дають 2 обіди по 18 хвилин.

Але ви подивіться за які гроші: 4000грн на руки.

 

Львів місто-мільйонник!  І то все на плечі 30 бригад швидкої на весь Львів і близько розташовані села! 10 років тому на нашій одній підстанції їздило понад 20 бригад. Зараз їздить 6! Про який доїзд і адекватну допомогу може апріорі йти мова коли люди загинаються на роботі, ледве волочуть ноги…», – зазначається у дописі на сторінці спільноти «Сама швидка» допомога» у ФБ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія