У Стебнику палії трави спричинили пожежу біля залізничної колії

28.02.2020 11:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Підпалювачі сухостою наражають на небезпеку себе, оточуючих та екологію. Чергова пожежа сталася у Стебнику.
 
Про це пише «Четверта студія» з посиланням на «Джерела Трускавця».

Як повідомив заступник керівника пожежної частини Трускавця Іван Сидорак, цими днями вогнеборці відвертали лихо в сусідньому місті Стебнику. Уся річ у тому, що на території дачних кооперативів невідомі підпалили сухостій. На відкритій території вітер швидко погнав полум’я у сторону залізничної колії. Відтак неподалік колії загорілися дерев’яні балки, які були поскладені там. Вони колись служили шпалами.

– Утворився чорний стовп густого диму, вогонь рухався в бік колії. На благо перехожі помітили пожежу та викликали рятувальників. Так як підрозділ пожежної частини Стебника в цей час був на виклику, гасити полум’я прибули трускавецькі рятувальники. На щастя лихо відвернули вчасно, – повідомив пан Сидорак.

За словами трускавецьких вогнеборців, за остані дні 4 рази виїжджали на гасіння сухої рослинності: її палили в Трускавці, Болехівцях, Гаях Нижніх.

Додамо, нещодавно від спалювання сухостою постраждав похилий мешканець Борислава. Чоловік палив суху рослинність на власному городі, відтак полум’я перекинулося на нього. З тяжкими опіками тіла та кінцівок його шпиталізували у міську лікарню.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews