40 кг наркотиків через «Грушів-Будомеж»: правоохоронці відпрацьовують версію слідства

Санкція статті передбачає від 10 до 12 років позбавлення волі та конфіскацію майна.

03.03.2020 23:05   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівські прокурори вирішують питання щодо оголошення підозри ймовірному перевізнику великої партії наркотиків через кордон.

Читайте також

У підземному паркінгу затримали водія під наркотичним кайфом

Про це 26 лютого повідомили у прес-службі Прокуратури Львівської області, пише - Гал-інфо.

Спробу переміщення через митний кордон України речовини, схожої на наркотичний засіб «гашиш», припинили правоохоронці Львівщини під час проходження прикордонно-митного контролю.

Орієнтовною 20 кг імовірних наркотиків, 40-річний житель Івано-Франківської області намагався ввезти через пункт пропуску «Грушів-Будомеж», близько 5:00 год ранку 26 лютого 2020 року.

За версією слідства, чоловік, за кермом автівки «Мерседес-Спринтер», приховав заборонений товар від митного контролю у порожнині запасного колеса автомобіля, на якому пересувався.

Наразі, за цим фактом зареєстровано кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст.15, ч.3 ст.305 (закінчений замах на контрабанду наркотичних засобів в особливо великому розмірі) КК України.

Крім цього, прокурори вирішують питання про оголошення фігуранту підозри.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо