Жорстоке подвійне вбивство: у Львові 23-річний чоловік у квартирі зарізав матір і тітку

У Львові затримано зловмисника, причетного до подвійного вбивства.

07.03.2020 10:31   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів’янина, причетного до вбивства своєї матері та тітки, затримано завдяки професійним та злагодженим діям патрульних поліцейських.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, пише - WestNews.info.

У вівторок, 3 березня, близько 22:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що 58-річна львів’янка, мешканка одного з будинків на вулиці Науковій, декілька днів не виходить на зв'язок та не з’являється на роботу.

На місце події негайно виїхав екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області. Отримавши дозвіл родичів, правоохоронці зайшли у квартиру та виявили там тіла двох жінок без ознак життя з численними ножовими пораненнями. Поліцейські встановили особи загиблих – ними виявились мешканки квартири віком 58 та 56 років.

«Також у помешканні поліцейські виявили 23-річного сина однієї із загиблих жінок. Друга жертва була його тіткою. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що саме він причетний до спричинення загиблим ножових поранень, які призвели до смерті. Знаряддя вбивства - ніж, з місця події вилучено. Затримати зловмисника стало можливим завдяки професійним діям патрульних поліцейських», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info