У Львові чоловік після виписаного штрафу кинувся на авто патрульних

08.03.2020 21:32   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові чоловік після виписаного на нього штрафу, кинувся на авто патрульних і вдав, що його збили.

Читайте також

Страшний випадок: на Львівщині військовий застрелився просто під час служби
На Львівщині військовослужбовець покінчив життя самогубством
Молода співачка з Львівщини наклала на себе руки

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини, пише - WestNews.info.

"Зранку, 5 березня, патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху 36-річного водія автомобіля Renault Kengoo. На додачу у водія був відсутній поліс обов’язкового страхування.

Від початку громадянин поводився агресивно, висловлювався нецензурною лайкою. Коли конфлікт вичерпали — на порушника винесли об'єднану за два порушення постанову.

Коли патрульний автомобіль від’їзджав з місця зупинки, згаданий громадянин раптово вистрибнув на автомобіль патрульних і вдав, що вони його збили.

Чоловік впав на землю і різко встав. Він не очікував, що в службовому авто працює відореєстратор.

Після інциденту патрульні викликали швидку, на місці лікарі констатували, що громадянин не зазнав тілесних ушкоджень і він від госпіталізації відмовився.

Оскільки чоловік пошкодив капот службового автомобіля на місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції, тепер йому загрожує кримінальна відповідальність".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info