Львівські правоохоронці припинили діяльність підпільної заправки

14.03.2020 22:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Чергову незаконну АЗС викрили у четвер, 12 березня 2020 року, у Сихівському районі м.Львова прокурори, спільно із обласним Управлінням СБУ, за сприяння ЛОДА і ДСНС Львівщини.

Читайте також

Злочинці в масках пограбували АЗС у Львові

Про це повідомляє Пресслужба Прокуратури Львівської області.

На нелегальній заправці, яка попри законні вимоги, здійснювала діяльність, зокрема, без відповідних засобів пожежогасіння та всупереч інших правил безпеки, виявили дві цистерни по 10 куб м із вмістом нафтопродуктів.

За цим фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого).

Наразі призначаються відповідні експертизи, зокрема, з питань охорони праці. Крім цього, встановлюються причетні до протиправної діяльності особи.

Довідково: санкція статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews