Муніципалу, що напав у центрі Львова на чоловіка, оголосили підозру

17.03.2020 13:31   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

13 березня, слідчі Галицького відділу поліції за процесуального керівництва Львівської міської прокуратури N1 повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України, 47-річному львів’янину, працівнику Львівського комунального підприємства «Муніципальна варта».

Читайте також

Напад на жінку на переході у Львові. Деталі (Відео)

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - WestNews.info.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 23 лютого близько 10.00 на вулиці Сербській у Львові підозрюваний під час суперечки наніс удар по обличчю 32-річному львів’янину, після чого розпилив йому в очі спецзасіб «Перець 1М».

Відео, на якому зафіксовано скоєння правопорушення, співробітники поліції Львівщини виявили 24 лютого під час моніторингу соцмереж. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, під час досудового розслідування у якому були встановлені особи потерпілого та зловмисника, а також обставини скоєння злочину.

Підозрюваному загрожує покарання -  штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info