Погрожував жінці і сусідам: львівські патрульні вгамовували дебоширів

Патрульні знезброїли двох львів’ян.

18.03.2020 20:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні двічі виїжджали вночі у Львові на сімейні конфлікти.

Про це повідомили в середу, 18 березня, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли: «Перший випадок стався на вулиці Ольги Басараб. 39-річна заявниця повідомила, що її чоловік неадекватно себе поводить, погрожуючи сусідам пістолетом. Патрульні негайно зустрілись зі заявницею та її 46-річним чоловіком, який заперечував конфлікт з сусідами, але був емоційно збуджений і весь час тримав в руках сумку», пише - Щоденний Львів.

«При поверхневій перевірці в сумці патрульні виявили предмет схожий на сигнальний пістолет (ракетницю) зі зарядженим снарядом та чотирма набоями до нього. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Личаківського відділу поліції», – поінформували також в обласному управлінні патрульної поліції.

«Другий випадок трапився на вулиці Княгині Ольги. Заявниця зателефонувала на спецлінію 102 та повідомила, що її чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, провокує конфлікт та погрожує їй пістолетом. На сходовій клітці патрульні виявили чоловіка, який повідомив, що, ймовірно, вони приїхали до нього. Патрульні зустрілися зі заявницею, яка повідомила, що під час сімейної сварки її чоловік взяв у руки предмет, схожий на пістолет, і почав їй погрожувати, а коли побачив, що вона викликає поліцію кинув його та вийшов з квартири. Інспектори виявили ймовірну зброю і викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів