Львів'янам нагадали про важливість дистанції в супермаркетах

24.03.2020 12:40   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Очільниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові, директорка департаменту гуманітарної політики Галина Слічна наголосила на необхідності дотримання супермаркетами всіх правил роботи в умовах карантину.

Про це повідомили в понеділок, 23 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Зокрема, посадовиця закликала дотримуватись безпечної кількості клієнтів та працівників у супермаркетах, зважаючи на площу приміщень», пише - Щоденний Львів.

Галина Слічна зазначила: «Ми чітко дали розуміння того, яких правил потрібно дотримуватись, і скерували роз’яснення керівникам продуктових магазинів, щодо того, яка кількість працівників може перебувати на територіях магазинів того чи іншого супермаркету. Не можна говорити, що лише 10 осіб можуть бути у тому самому «Епіцентрі». Така кількість має вираховуватись лише через площу».

Очільниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові наголосила: «Чому ми закрили всі невеличкі будівельні магазини? Тому що вони мають занадто малу площу для перебування значної кількості людей. Натомість великі торгові центри, як «Епіцентр», мають величезну площу, просторі ангари, у яких водночас може перебувати більше людей».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів