Львів’янин кидався на полісменів з сокирою

27.03.2020 15:50   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчі Дрогобицького відділу поліції 25 березня повідомили 33-річному мешканцю Самбірського району про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Йому загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі, пише - ПРОЗАХІД.

Як повідомлялось раніше, 9 жовтня, близько 17.30 на оперативну лінію 102 зателефонував мешканець одного з сіл Самбірського району та повідомив, що «зарізав власну матір». За словами заявника, поранена жінка знаходиться вдома і, можливо, ще жива.

Прибувши на місце події, правоохоронці спробували пройти в будинок щоб надати жінці домедичну допомогу, проте на них накинувся з сокирою невідомий, як з’ясувалось згодом, заявник, котрий телефонував на оперативну лінію. Захищаючи своє життя, поліцейські прийняли рішення застосувати вогнепальну табельну зброю.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД