Ліси Львівщини обіцяють посилено патрулювати

01.04.2020 11:34   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівська ОДА звернеться до лісгоспів з проханням патрулювати ліс від осіб, які вирішили компанією відпочити на природі.

Читайте також

Як працює митниця на Львівщині в умовах карантину
Вперше на Львівщині суд оштрафував порушника правил карантину

Про це у вівторок, 31 березня, під час брифінгу повідомив заступник голови Львівської ОДА, керівник комісії із ліквідації надзвичайної ситуації Іван Собко, пишуть - Варіанти.

"Є проблема в дотриманні карантинних заходів окремими мешканцями Львівської області. Ми сьогодні на штабі це питання також розглядали і сигналізували уряду та головному санітарному лікарю України, що багато мешканців ігнорують карантинні заходи і відбувають сім'ями, цілими групами на природу в ліс, парки, де розводять багаття і, відповідно, смажать шашлик та інші продукти" – наголосив Іван Собко.

Він пояснив, що цих вихідних у парках Львова зафіксували великі скупчення осіб, що є неприйнятним в умовах карантину. Щоб унеможливити таку поведінку мешканців області, Львівська ОДА планує звернутися до лісогосподарських та мисливських підприємств Львівщини з проханням посилити патрулювання у лісі.

"У ці вихідні десятки фактів скупчень осіб, особливо на природі, в парках, були чітко зафіксовані як керівниками органів місцевого самоврядування і виконавчої влади, так і поліцією.

Щоб такі факти не продовжувалися, ми будемо просити керівника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеку, начальника "Галсільлісу", керівників державних, приватних і комунальних мисливських товариств посилити заходи безпеки і відвідувань на своїх об'єктах і в лісі, зокрема, тому що кількість скупчень людей, особливо у вихідні, є неймовірно великою" – заявив Іван Собко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти