Забили битою і підпалили: наркоторговці по-звірячому вбили пару закоханих підлітків на Львівщині (Фото)

01.04.2020 18:30   Джерело: Надзвичайні Новини
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині двох наркоторгівців 18 та 19 років обгрунтовано підозрюють у жорстокому вбивстві підлітків. Про це повідомляє Нацполіція, пишуть - Надзвичайні новини.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

17 березня родичі повідомили про зникнення 16-річної дівчини та 17-річного юнака у місті Золочів. До розшуку дітей були залучені поліцейські, кінологі, співробітники оперативних та слідчих підрозділів, небайдужі громадяни.

«Під час пошуків поліцейські встановили, що зниклі юнак та дівчина могли були вбитими, а до скоєння цього злочину причетні двоє мешканців міста Золочів, котрі, як встановили оперативники Управління протидії наркозлочинності, з використанням Інтернету налагодили схему реалізації канабісу на території Львова та Золочева через закладки», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, злочинці ретельно підготувалися до вбивства – вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці, викопали яму, приготували знаряддя вбивства та бензин для спалення тіл.

15 березня покидьки заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, облили бензином, підпалили та закопали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Надзвичайні Новини